Kamperen of Glampen met Hemelvaart

Ontspan en geniet met Hemelvaart bij Kampeerdorp de Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'TopCamping 2017', door Zoover tot 'Populairste camping van 2016' en door de KidsVakantiegids tot 'Glamping van het jaar 2017'!

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten. Er is zoveel te doen, je kun je bij ons écht niet vervelen! Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons binnen- en buitenzwembad! Is het weer wat minder? Dan kan je heerlijk klimmen en klauteren in het Cobus Speelkasteel, onze binnenspeeltuin. Daarnaast hebben we een boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen. We bieden professioneel entertainment en brengen ieder jaar een eigen musical uit. Bij een vakantie hoort ook lekker eten, toch? Bij ons kun je culinair genieten bij diverse horecagelegenheden. Op het gehele terrein is er WiFi en rondom de centrale voorziening kun je hier gratis gebruik van maken. Jij geniet, wij doen de rest!

Kamperen met Hemelvaart

​Iedereen is vrij met Hemelvaart! Daarom is het lange Hemelvaart weekend ideaal om erop uit te gaan met het hele gezin, familie of vrienden! Vorig jaar viel Hemelvaart nog in de meivakantie. Hemelvaart in 2018 valt op 10 mei. Dat is één week na de officiële meivakantie. Veel scholen plakken er nog een extra week vrij achteraan en de kans is dan ook groot dat de kids met Hemelvaart nog een week extra vrij hebben. Een prima moment dus om wat extra vrije dagen op te nemen en er een week of midweek tussenuit te gaan!

Comfortplaatsen en privé sanitair

Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfortplaatsen. Daarnaast zijn er vier comfortplaatsen met privé sanitair. Alle comfortplaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 120m2. Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, stroom- en CAI aansluiting. Je kan met Hemelvaart onbeperkt genieten van: 

  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Overdekt speelparadijs​
  • Boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen
  • Professioneel entertainment en ieder jaar een nieuwe Stuufmusical​
  • Culinair genieten in diverse horecagelegenheden
  • WiFi (gratis rondom de centrale faciliteiten)

 

Glamping met Hemelvaart

Maak je keuze uit de uitgebreide verhuurmogelijkheden van Kampeerdorp de Zandstuve. Van een 4-persoons Boshut tot een 8-persoons verandalodge, we bieden voor ieder wat wils. Niet voor niets zijn we uitgeroepen tot glamping van het jaar 2017!