Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Weekendje weg Hemelvaart

Ontspan en geniet van een weekendje weg met Hemelvaart bij Kampeerdorp de Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'Top Camping 2018', door Zoover tot 'Populairste camping van 2016' en door de KidsVakantiegids tot 'Glamping én Camping van het jaar 2018'!

Wat is er te doen tijdens Hemelvaart?

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten. Er is zoveel te doen, je kunt je bij ons écht niet vervelen! Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons binnen- en buitenzwembad! Is het weer wat minder? Dan kan je heerlijk klimmen en klauteren in het Cobus Speelkasteel, onze binnenspeeltuin. Daarnaast hebben we een boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen. We bieden professioneel entertainment en brengen ieder jaar een eigen musical uit. Bij een vakantie hoort ook lekker eten, toch? Bij ons kun je culinair genieten bij diverse horecagelegenheden. Op het gehele terrein is er Wifi en rondom de centrale voorziening kun je hier gratis gebruik van maken. Jij geniet, wij doen de rest!

Weekendje weg Hemelvaart

​Iedereen is vrij met Hemelvaart! Daarom is het lange Hemelvaartsweekend ideaal om erop uit te gaan met het hele gezin, familie of vrienden! Hemelvaart valt in 2018 op 10 mei en dat is één week na de officiële meivakantie. Veel scholen plakken er nog een extra week vrij achteraan en de kans is dan ook groot dat de kids met Hemelvaart nog een week extra vrij hebben. Een prima moment dus om wat extra vrije dagen op te nemen en er een week of midweek tussenuit te gaan! Dat kan bij Kampeerdorp de Zandstuve heel goed, want we bieden verschillende mogelijkheden voor een geslaagd weekendje weg met Hemelvaart.

Kamperen Hemelvaart

Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfortplaatsen. Daarnaast zijn er vier comfortplaatsen met privé sanitair. Alle comfortplaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 120m2. Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, stroom- en CAI aansluiting.

Glamping Hemelvaart

Wil je wel genieten van de gezellige campingsfeer, maar vind je het fijn als je verblijf iets luxer is? Denk dan eens aan glamping en maak je keuze uit de uitgebreide verhuurmogelijkheden van Kampeerdorp de Zandstuve. Van een 4-persoons Boshut tot een 8-persoons Verandalodge, we bieden voor ieder wat wils. Niet voor niets zijn we in 2017 en 2018 uitgeroepen tot glamping van het jaar 2018!

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, vervelen hoef je je tijdens Hemelvaart in ieder geval niet! Je kan namelijk onbeperkt genieten van:

  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Overdekt speelparadijs​
  • Boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen
  • Professioneel entertainment en ieder jaar een nieuwe Stuufmusical​
  • Culinair genieten in diverse horecagelegenheden
  • WiFi (gratis rondom de centrale faciliteiten)