• Sfeervol familierestaurant
  • Gezellig terras
  • Kinderspeelruimte

Restaurant de Zandstuve

Geniet van een drankje op het gezellige terras of een gezonde en lekkere maaltijd in het sfeervolle en ruime restaurant. Op de kaart staan toegankelijke gerechten, kindermenu’s en ‘Steak on the Stone’. Een concept waarbij je je eigen vis of vlees bereid op een gloeiend hete lava-plaat. Deze plaat ligt verzonken in een robuuste houten plank. Zonder boter of vet bereid je je eigen ‘Steak on the Stone’ als een ware masterchef. Zo bak jij je steak, precies zoals jij ‘m hebben wilt. Dit maakt van een avondje dineren een leuke culinaire belevenis! Voor de kinderen is er genoeg keuze uit de vele kindergerechten en is ook hier een fijne speelruimte aanwezig. 

Reserveer hier je tafeltje!
 
Bekijk hier de menukaart!
 
 

Familierestaurant

Verder is het écht een familierestaurant, met kindergerechten op het menu en een kinderspeelruimte in het midden van het restaurant. Het restaurant is lekker ruim ingericht, met een Scandinavische touch! 

Kom je na 16.00 uur eten bij de Pizzeria of Restaurant de Zandstuve? Dan krijg je na 16.00 uur gratis toegang tot Cobus' Speelkasteel, onze indoor speeltuin! 

 
Vind je kampeerplaats of accommodatie