Eten & drinken in Hardenberg

Stuverslekker eten bij de restaurants van de Zandstuve in Rheeze, vlakbij het stadje Hardenberg.

Van een ijsje bij het zwembad tot een luxe diner in ons restaurant, ons horecateam zorgt ervoor dat je ook culinair kunt genieten op Stuufeiland!

Familierestaurant de Zandstuve

Ontspannen genieten van heerlijke gerechten die geserveerd worden aan tafel. Van onze moderne menukaart kies je unieke gerechten die bereid worden met zoveel mogelijk verse producten. Culinair en betaalbaar genieten, ook voor de kinderen! Voor kinderen zijn er speciale menu's en ook is er een leuke speelhoek voor ze! Is het mooi weer? Dan kun je heerlijk vertoeven op ons gezellige terras. Maar de échte reden om met kinderen naar het familierestaurant van Kampeerdorp de Zandstuve te gaan? Kinderen hebben gratis toegang tot de indoor speeltuin Cobus Speelkasteel. Een uitje voor de héle familie dus!

Buur’s Smulpaleis: pizza's en plates

Hier kun je terecht voor de allerlekkerste pizza’s en plates. Meenemen kan, maar je kan het ook gezellig samen opeten in Buur's Smulpaleis!

Buur’s Friet Fabriek

Elke dag de lekkerste frietjes en snacks bakken is wat hier gebeurt. We gebruiken eco-verpakkingen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Buur's Lekkernijs

Hier verkopen we stuverslekkere ijsjes, frisdranken, snoepjes en andere lekkernijen! 

Adres- en contactgegevens familierestaurant de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadresinfo@zandstuve.nl