Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Eten & drinken

Lekker eten hoort bij de vakantie! Daar zijn we ons op Stuufeiland heel goed van bewust. Niets is fijner dan een beetje relaxen met lekker eten en een goed drankje erbij!

Restaurant de Zandstuve 

Geniet van een drankje op het gezellige terras of een gezonde, betaalbare maar vooral lekkere maaltijd in het sfeervolle en ruime restaurant. Op de kaart staan toegankelijke (streek)gerechten, kindermenu’s en ‘Steak on the Stone’. Dit jaar introduceren we namelijk een nieuw concept waarbij je je eigen vis of vlees bereid op een gloeiend hete lava-plaat. Deze plaat ligt verzonken in een robuuste houten plank. Zonder boter of vet bereid je je eigen ‘Steak on the Stone’ als een ware masterchef. Zo bak jij je steak, precies zoals jij ‘m hebben wilt. Dit maakt van een avondje dineren een leuke culinaire belevenis! Verder is het écht een familierestaurant, met kindergerechten op het menu en een kinderspeelruimte in het midden van het restaurant. Het restaurant is lekker ruim ingericht, met een Scandinavische touch!

Pizzeria de Zandstuve

Een knus restaurant waar je kunt genieten van de lekkerste pizza’s. Natuurlijk vers bereid in een echte pizzaoven. Je pizza wordt geserveerd op het terras of binnen bij het knetterende haardvuur. De pizzeria is een fijne plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kan lopen om gezellig een kop koffie te drinken met taart, te borrelen of komt genieten van een heerlijke lunchsalade. Voor de kinderen zijn er speciale pizza’s, een kinderspeelhoek en natuurlijk ontbreekt ook de Stuufbox niet op het menu!

Frietfabriek

Kom naar de Frietfabriek voor de lekkerste friet en snacks! Je kan je bestelling zelf plaatsen en ophalen. Opeten doe je binnen of gezellig buiten op het terras aan het Stuufplein. En de kinderen… die duiken na het eten fijn Cobus’ Speelkasteel in! Je komt ook naar de Frietfabriek om sport te kijken op groot scherm. Houd het recreatieprogramma in de gaten voor extra activiteiten, bijvoorbeeld live muziek in het hoogseizoen!

Stuuf to go

Bij de Stuuf to go kan je terecht voor heerlijke pizza’s, friet, snacks, Italiaans schepijs, softijs en milkshakes. Al deze gerechten zijn mee te nemen naar jouw tent, caravan of lodge. Geen zin om in de rij te staan? Je kan eenvoudig online bestellen via etenbijdezandstuve.nl.

Adres- en contactgegevens

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadreshoreca@zandstuve.nl