Onderscheidingen

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op!

 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD GLAMPING

Wij zijn glamping van het jaar 2017!
Voor het tiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen. 

 

 

GOUDEN ZOOVER AWARD 2016

Donderdag 29 september 2016 was de uitreiking van de Zoover Awards. Wij hebben de Gouden Zoover Award binnengesleept in de categorie grote campings. We hebben van meer dan 600 reviews een gemiddelde score van 8.9 bereikt. Hiermee mogen we ons officieel de populairste camping van Nederland noemen!

 

ANWB TOP CAMPING 2017

Campingclassificatie voor 2017: 5 Sterren!
  

De ANWB heeft Kampeerdorp de Zandstuve voor 2017 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoren we tot de selecte groep van absolute topcampings en zijn we uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2017. Een resultaat waar wij stuverstrots op zijn!

 

 

 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD KAMPEREN

Wij zijn genomineerd voor 2017!
Voor het tiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden.

 

KIDS VAKANTIEMASCOTTE VAN HET JAAR 2017

Cobus is genomineerd voor 2017!
Cobus de uil is geliefd door iedereen, van jong tot oud! Hij doet niets liever dan knuffelen en in het theater beleeft hij dagelijks de spannendste avonturen met Berk, Bella, Buur en Bliz. ’s Nachts vliegt hij over het Stuufeiland (de camping) om op de gasten te letten. Is dat niet stuuftastisch?!


 

KIDS ZWEMPARADIJSTIP! 2016

Kids Vakantiegids heeft ons benoemd tot Kids ZwemparadijsTip 2016 als camping met waterspeeltuin!

​Ieder jaar, aan het begin van de zomer, reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadresjes met zwemparadijs. Wij werden genomineerd met onze stuuftastische waterspeeltuin: de ultieme topper voor waterratjes! 

 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR 2014

Op basis van ervaringen van gasten en met name kinderen mochten wij in januari 2014 deze award in de categorie kamperen in ontvangst nemen!