Kamperen in Overijssel

Kampeerdorp de Zandstuve is een kindercamping voor jong en oud. De camping is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van Hardenberg in Overijssel! 

​Op onze kampeervelden kan je kamperen met eigen tent, caravan of camper. De kampeervelden zijn van alle comfort voorzien en hebben een sanitairgebouw vlakbij. Op elk veld hebben we voor de kinderen een speeltoestel staan.

Je kunt heerlijk ontspannen en genieten, terwijl de kinderen lekker kunnen zwemmen en spelen. Op Stuufeiland kunnen de kinderen zich vermaken aan de hand van theater en leuke spelletjes. Samen kunnen jullie genieten van de omgeving.

Ruime kampeervelden met comfortplaatsen

Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je prachtige, ruime kampeerplaatsen. We hebben een overzichtelijk kampeerterrein met kindvriendelijke bewegwijzering. Op elk veld hebben we voor de kinderen een speeltoestel, zodat ze voor jullie kampeermiddel ook lekker kunnen spelen. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van alle comfort: met 8 ampère stroom, eigen watertappunt, waterafvoer en een oppervlakte van 100-120m2 en WiFi.

Sanitairgebouwen

De kampeerplaatsen zijn dichtbij de sanitairgebouwen gelegen. Over de hele camping hebben we drie sanitairgebouwen. Deze gebouwen zijn voorzien van dames- en herentoiletten, douches, familiedouches, kindersanitair en zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. In het sanitairgebouw Buur zijn speciale voorzieningen voor mindervaliden aanwezig.

Activiteiten en faciliteiten op deze camping in het Overijsselse Vechtdal

Bij de Zandstuve vind je diverse faciliteiten die jouw vakantie op in Overijssel onvergetelijk zullen maken. Zo kun je tijdens jouw verblijf onbeperkt gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad

  • Overdekt speelparadijs​

  • Boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen

  • Professioneel entertainment en ieder jaar een nieuwe Stuufmusical​

  • Culinair genieten in diverse horecagelegenheden

  • WiFi (gratis rondom de centrale faciliteiten)

Zoek je een 5-sterrencamping in Overijssel met alles erop en eraan? Dan ben je bij Kampeerdorp de Zandstuve aan het juiste adres! 

ANWB Top Camping Overijssel

Het Vechtdal Overijssel kent maar liefst zeven 5 sterren topcampings. Deze campings vormen de ‘champions league’ onder de campings en wij zijn er daar één van! Ontdek de prachtige omgeving van Vechtdal Overijssel vanaf onze ANWB topcamping, die voorzien is van uitgebreide faciliteiten, kwalitatieve sanitaire voorzieningen en schitterende kampeerplekken en verhuuraccommodaties.

​Gouden Zoover award

Kampeerdorp de Zandstuve uit Rheeze is in 2016 verkozen tot populairste camping van Nederland. ​Gerdinand en Mariska Eshuis namen als eigenaren van camping De Zandstuve de gouden Zoover Award in ontvangst. De Zoover Awards zijn al jaren een belangrijke consumentenprijs voor zowel de reisbranche als vakantiegangers.

Heerlijk kamperen in Overijssel

Jaarlijks vinden er 7,5 miljoen binnenlandse en 350.000 buitenlandse toeristische overnachtingen plaats in Overijssel. In het Vechtdal kun je heerlijk genieten van het landleven en verschillende streekproducten, daarnaast zijn er vele activiteiten voor het gehele gezin. Heerlijk wandelen, kanovaren of een dagje naar een attractiepark. 

Overijssel is de fiets-en wandelprovincie

De duizenden kilometers aan wandel- en fietsnetwerk zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van de natuur. Op de website van Vechtdal Overijssel kun je een archief met digitale routes vinden. Via de digitale routeplanner kan je ook jouw eigen route door het Vechtdal samenstellen.