Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Comfortplaatsen

De camping beschikt over 280 comfortplaatsen en 4 comfortplaatsen met privé sanitair.

Comfortabel kamperen op de Zandstuve

Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal, want met bijna driehonderd kampeerplaatsen is er volop keuze voor de perfecte kampeervakantie. 

Comfortplaatsen en privé sanitair

Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfortplaatsen. Daarnaast zijn er vier comfortplaatsen met privé sanitair. Alle comfortplaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 120m2. Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, stroom- en CAI aansluiting.

Stroom

Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar bijvoorbeeld 10 of 12 ampère. Dit kan tegen betaling en kan aangegeven worden bij het maken van een reservering.

Online boeken

Vanaf 2019: douchen middels een CAT-Card

Vanaf kampeerseizoen 2019 gebruik je een CAT-Card. Dit is een magneetsleutel waar een tegoed op staat. Met deze pas krijg je warm douchewater in de sanitairgebouwen op de camping. Iedere gast ontvangt bij aankomst een CAT-Card. Het is mogelijk om meerdere kaarten te nemen of om de kaarten op te waarderen met meer tegoed. Douchen kost €0,08 per minuut.