Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Camping met theater en musicals

Ben jij ook zo'n fan van musicals? Elk jaar is er op Stuufeiland weer een nieuwe musical te beleven! Er is ook een kindermusical waar kinderen zelf aan mee kunnen doen.

YouTube: Musical

Ieder jaar een nieuwe musical

Sinds 2004 produceren we ieder jaar een nieuwe musical. Deze is te zien in ons eigen theater, met plaats voor 400 personen. De musicals hebben speciaal voor ons gecomponeerde muziek en er wordt live gezongen. Ieder jaar opnieuw is er een prachtig verhaal over onze eigen Stuufeilandbewoners en brengen we ook een CD uit zodat je nog heel lang kunt nagenieten van de stuufvakantie!

Professionele cast

Als we op Stuufeiland iets doen, dan doen we het goed. Zo hebben wordt onze musical geproduceerd door Martijn Boer en is er een professionele cast. Dat wil zeggen; acteurs die een theateropleiding volgen of deze gevolgd hebben. Veel van onze (voormalige) acteurs spelen nu dan ook in de topmusicals, zoals bijvoorbeeld Mama Mia.

Meeleeftheater

In het hoogseizoen beleef je elke dag weer een nieuw avontuur in Berks Bostheater, maar pas op: voor je het weet neurie je de hele dag 'Zing de Zandstuve' of 'Cobus is de Beste' mee. Aan het eind van je stuufvakantie begroet je iedereen met 'Stuufhoi' en 'Tot Stuuf!' In het hoogseizoen is er twee keer per dag een meeleeftheater in Berks Bostheater. De vroegste show is speciaal voor de jongste kinderen.

​Klik hier voor de foto's van onze musicals en theatershows!
Klik hier om alvast een indruk te krijgen van de liedjes die straks je favoriet zijn!

Draaidata

Stuufmusical 2018

In 2018 kun je nog op de volgende data naar onze musical komen kijken:

  • 23 oktober, 19.30 uur.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar bij onze receptie en alleen contant te betalen.