Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1655 beoordelingen
  1. 8

    We hebben ons verblijf goed ervaren. Wat we leuk vonden was dat ons zoontje van 2 zich goed vermaakt heeft

    Juni 2020 -  verbleef in Verandalodge | 8 personen

  2. 8

    heel goed. Vriendelijk park. erg leuk voor kinderen. Mooie omgeving.

    Juni 2020 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

  3. 8

    Mooie camping; rustige plaats met privé sanitair beviel uitstekend

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair | Huisdieren welkom

  4. 7,9

    Mooi huisje, leuke speeltuinen en erg gastvrij personeel

    Juni 2020 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  5. 8,8

    We hebben een heerlijke tijd gehad! We vonden het zwembad erg leuk!

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  6. 9,8

    Het waren weer heerlijke weekendjes op onze favoriete camping. Zo fijn dat na alle strenge maatregelen rondom corona het versoepeld werd en onze kampeermaand toch door kon gaan. We hebben echt genoten van het kamperen. De kids zijn helemaal fan van het animatieteam. En vooral van Cobus natuurlijk.. gelukkig hebben we de knuffels nog ;)

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  7. 9,8

    Animatie geweldig, de kinderen hebben vakantie van hun leven gehad en zo ook wij! De plek van de accommodatie erg fijn, leuk gezellig veldje en overzichtelijk.

    Juni 2020 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

  8. 8

    We hebben genoten, mede door het prachtige weer. We vonden het heel fijn dat we direct aan een speeltuintje grensden, zodat de oudste lekker met andere kindjes kon spelen. Mooi opgezet op een fijn veldje. Aan veel dingen is gedacht zoals een vliegenmepper en wasknijpers. Heel handig! Nette camping en wordt goed onderhouden. Ook fijn dat er afstemming plaats vindt wanneer bijvoorbeeld de bebossing gesnoeid moest worden in verband met de slaapjes van de kleine kinderen.

    Juni 2020 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

  9. 8,1

    Wij stonden daar schuin tegenover het gezin van onze dochter. Op deze manier is het heel leuk om zo met hun en de kleinkinderen samen te zijn. De camping hebben wij als zeer fijn ervaren. Rustige ruime plek.( 96 ) Prima sanitair en een zeer kindvriendelijke omgeving. De aanpassingen betreffene corona hebben ons niet gestoord. Sterker nog, het was zelfs fijn met zo'n tijdslot. Zo heerlijkrustig in het zwembad.

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  10. 8,5

    Ruim opgezet, netjes qua onderhoud (tuin/park/Toilet gebouwen) en vriendelijke, hulpvaardige medewerkers bij de receptie. Zwembad is leuk! Opvolgende info via de mail is perfect.

    Juni 2020 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen