Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2379 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

2379 beoordelingen
 1. 8,3

  Erg mooie camping super entertainment ondanks de beperkende Corona ellende

  Oktober 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 10

  Heerlijk!! Heel erg fijn. Het gemak van de accommodatie met verwarming vaatwasser en zelfs kinder servies en bestek en tafelstoel! Zo fijn dat je dat niet mee hoeft te slepen. Ook fijn dat overal genoeg van was zodat je vaker een schoon kopje kan pakken. En zelfs een stofzuiger aanwezig! Met drie kleintjes tussen de 0-4 hebben we die soms drie keer per dag gepakt 🙈 Ideaal dat er overal speeltuintjes zijn en je heerlijk buiten kan zitten. En alles makkelijk afneembaar met een doekje. Perfect voor die kleverige kinderhandjes En helemaal fantastisch was het animatie programma, het speelbos en het zwembad. We luisteren de stuversgave liedjes via spotify door!! Mijn dochtertje wil de hele dag weer naar cobus. Maar helaas onze vakantie is voorbij. We kijken nu naar jullie shows via YouTube, kinderen dansen en zingen heerlijk mee. Ideaal voor het slapen gaan. Nog een pluspunt is jullie app. Wat heerlijk om van daaruit het programma te zien, op te geven, informatie te vinden en eten te bestellen!!! We hebben heerlijk gegeten en jullie ijsjes op het gezellige stuufplein vielen ook in de smaak. En jullie personeel is zo vriendelijk en behulpzaam. Fantastisch!!

  Oktober 2020 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

 3. 8,8

  Het verblijf was top! We Hadden een erg fijne accommodatie waar alle gemakken van thuis In zaten. Een keurig verzorgd park met duidelijke communicatie en vriendelijke personeel.

  Oktober 2020 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

 4. 9,7

  Heerlijk! een gemoedelijk park waar je echt vakantie gevoel beleefd. Het ligt op een mooie locatie, vlakbij de natuur maar ook vlakbij de stad.

  Oktober 2020 -  verbleef in Stuuflodge Buur | 6 personen

 5. 8,4

  Accommodatie was fijn, broodjes service en zwemmen

  Oktober 2020 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

 6. 9

  We vonden het erg prettig en komen zekers nog eens terug. Vriendelijk ontvangst. Mooi zwembad en leuke horeca gelegenheid. Helaas door corona eerder deze week dicht.

  Oktober 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 7. 9,3

  We hebben fijne dagen gehad. Ondanks dat alles anders was door de Corona hebben we kunnen ontspannen en belangrijkste Kids waren zo gelukkig dat ze cobus weer hebben gezien.

  Oktober 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

 8. 8,3

  Goed! Goed verzorgd

  Oktober 2020 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

 9. 9

  We hebben een paar leuke dagen in de veranda lodge gehad, al vonden wij zelf de accommodatie minder geschikt voor in de herfst omdat het 's nachts voor ons ons te koud was. Superleuke accommodatie voor in de zomer!

  Oktober 2020 -  verbleef in Verandalodge | 8 personen

 10. 9,1

  Helemaal super!!

  Oktober 2020 -  verbleef in Trekkershut | 4 personen