Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2271 beoordelingen
 1. 8,2

  Het huis was erg mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Het huis was schoon en er was genoeg parkeerruimte. Gezellige openhaard.

  Mei 2021 -  verbleef in Vakantiehuis de Rheezermaten

 2. 9,7

  Was stuversleuk, Kids hebben genoten! Leuke animatie en volop activiteiten Ondanks de coronamaatregelen als ouders ook veel mogen zien/ Meemaken! Goed georganiseerd en we Hadden een nette chalet. Zwemmen was erg leuk! We zeggen tot stuuf!

  Mei 2021 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

 3. 8,4

  We hebben ondanks het regenachtige weer en de rust op het park ons weekendje weg als positief ervaren. * het animatieteam die er ondanks weer en wind toch stond. * de versgebakken broodjes uit het winkeltje * de vele speeltuintjes * de skelters

  April 2021 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

 4. 9,6

  De leukste vakantie, zeker voor onze peuter! Wij waren er tijdens corona maatregelen en het heeft bijna elke dag geregend. Toch hebben we een geweldige tijd gehad. Onze peuter is helemaal gek van Kobus de uil en wil graag volgend jaar terug komen! Ook is ons waterratje gek van het zwembad en de overdekte speeltuin. We hebben hem zien groeien, ontwikkelen en genieten.

  Mei 2021 -  verbleef in Stuuflodge Buur | 6 personen

 5. 9,5

  We hebben ons verblijf als heel leuk ervaren. We vonden het leuk dat er altijd wat te doen was, het personeel was altijd vriendelijk en alles was lekker dichtbij.

  Mei 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

 6. 9

  We hebben onze verblijf als zeer goed ervaren. Prachtig ruim opgezet schoon park. Voor de kinderen was er ondanks alle Corona maatregelen genoeg te doen. De avond openstelling, voor alleen kinderen, van het zwembad is voor de kinderen als fantastisch ervaren.

  Mei 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

 7. 9,6

  Wij hebben het verblijf als heel leuk ervaren. Zo fijn de kleine veldjes en dat je altijd zicht hebt op je kleintje! We waren ook heel blij met het zwembad, reserveren ging super makkelijk. Eten bestellen/laten bezorgen was ook ideaal! Het fijnste is ook het schone privesanitair met verwarming!

  Mei 2021 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

 8. 9,3

  Super geweldig!! Echt alles was top geregeld voor de kids (zelfs stopcontacten hoog en beveiligd, echt top!)

  Mei 2021 -  verbleef in Kasteel Uylenburght | 10 personen

 9. 10

  Super mooi park,heel vriendelijk personeel Wij vonden alles super en top geregeld 👍

  Mei 2021 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

 10. 8,6

  Prima ervaring gehad!. We waren er maar kort, maar alles was naar wens. Ik wilde samen met mijn dochter wat campingervaring opdoen omdat we aan het nadenken zijn over de aanschaf van een tent. Deze accommodatie was voor ons een soort tussenstapje. Het was erg jammer van het weer natuurlijk vooral omdat we er maar zo kort waren. We komen zeker terug!

  Mei 2021 -  verbleef in Pod | 2 personen