Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1335 beoordelingen
 1. 8,1

  Ja, we vonden het erg leuk. Kinderen hebben een heerlijke tijd gehad.

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge

 2. 8,6

  Wir sind schon öfter bei euch gewesen und werden immer wieder kommen.

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats (huisdieren welkom)

 3. 8,6

  Geweldig! Net zoals vorig jaar was het weer heel fijn. De kinderactiviteiten zoals knutselen, kinderdisco en de Stuufmusical worden heel hoog gewaardeerd. Ook het binnenzwembad, het speelpaleis vindt ons dochtertje heel fijn. Wij genieten van de pizzeria en alle vriendelijke aandacht van het personeel. Dit jaar verbleven wij in een Rheezerlodge DeLuxe en dat is ons nog beter bevallen dan de Vechtdallodge (die ook heel gaaf was overigens. Net even wat moderner) van vorig jaar. We vinden de ruimtelijkheid (lekker breed) erg fijn en de Rheezerlodge geeft ons nog meer het glamping-gevoel.

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe

 4. 8,3

  Super verblijf gehad. Ons zoontje van 4 heeft genoten van het zwembad. de animatie, ook al vond hij dat mega spannend. Relaxte ontspannen sfeer met veel speelmogelijkheden.

  Oktober 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

 5. 8,6

  Geweldig! Dat er ontzettend veel te doen was voor de kinderen; zingen en swingen, theater, knutselen, zwemmen, spelen in de speelhal, de vele speeltuintjes (op ieder veld 1), animatie. Er was genoeg te doen. Het was ook leuk dat er verschillende typetjes waren naast Cobus. Maakt het leuk. Dit maakte de kinderen ook minder bang.

  Oktober 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

 6. 8,2

  We hebben enorm genoten! Onze kinderen vonden de animatie erg leuk. Het zwembad is toegankelijk voor alle leeftijden!

  Oktober 2019 -  verbleef in Verandachalet

 7. 8

  Wij hebben als gezin weer enorm genoten van jullie park. Pompoen uithollen vonden de kinderen super leuk om te doen. De accomodatie was erg fijn, de kinderen vonden de stapelbed fantastisch. Heerlijk zo tijdens herfstvakantie van jullie park mogen genieten

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe

 8. 8

  Het animatie team was top!

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge

 9. 7,8

  De kinderen hoeven zich niet te vervelen...speeltuin in combinatie met animatie is er genoeg te doen....leuk centrum, leuk zwembad

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 10. 8,3

  Het was Stuuftatsisch!! Prachtige camping en geweldige lodge!

  Oktober 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 8