Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1655 beoordelingen
  1. 8,9

    Alles war super gut organisiert. Trotz coronazeit lief alles super gut. Ankunft bis Abreise war super organisiert.

    Juli 2020 -  verbleef in Toercaravan | 4 personen

  2. 9,9

    Heerlijk een speeltuin voor de deur en genoeg te doen voor de kleintjes

    Juli 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

  3. 9

    We hebben erg genoten van ons verblijf, we hebben vooral genoten hoe onze oudste kon genieten van de voorstellingen / animatie (eerst angstig, maar na 3 dagen genoot ze volop van Bella en Cobus en Bliz en Stiefje). ook de accomodatie zorgde ervoor dat we zorgeloos vakantie konden vieren.

    Juli 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

  4. 8,2

    wij hebben ons verblijf als leuk ervaren, het was voor ons de eerste keer kennis maken met het camping leven, wij vonden het fijn dat de caravan kant en klaar aangeboden werd, het heeft ons enthousiast gemaakt om vaker te gaan kamperen

    Juni 2020 -  verbleef in Toercaravan | 5 personen

  5. 7,9

    Het bos dichtbij.

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair | Huisdieren welkom

  6. 9,7

    Het waren heerlijke dagen. Waar te beginnen: -Veel te doen voor de kinderen (2 en 4) -Speeltuintje bij elk veld -Mooi zwembad, zowel binnen als buiten -Alles was zeer schoon -Ondanks Corona, inchecken goed opgelost -Eten wordt voor 1 euro bij de accomodatie gebracht, super service -Fijne bedden -Handige app En zo kunnen we nog wel veel meer opnoemen.

    Juni 2020 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

  7. 8

    Het was een mooie ruime plek. Zon én schaduw en een kraantje bij de hand. Het was heerlijk om na de Covid periode weer mensen en kinderstemmetjes te horen op de camping, het 'leefde' weer.

    Juli 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  8. 8,2

    Ondanks de Coronatijd, alles goed geregeld mbt reserveren zwembad, bezorgen eten...enz.

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair | Huisdieren welkom

  9. 8,2

    Het verblijf was goed. Alleen zijn wij een paar dagen naar huis gegaan omdat mijn vrouw ziek was. Wij vonden het leuk om voor de 4e keer met een echtpaar naast elkaar op de camping te staan.

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  10. 9

    Een fijn weekend op een hele schone accomodatie. Geweldig zwembad met leuke glijbanen Goed winkeltje met alle noodzakelijke producten

    Juni 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 8 personen