Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1408 beoordelingen
 1. 8,8

  prima

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

 2. 8,5

  Comfortabele accommodatie en leuk veld met speeltoestellen voor de kinderen. Fijn dat het rustig was op de camping, maar dat er wel voldoende kinderen waren om mee te spelen.

  Mei 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

 3. 7,8

  Fijne camping, ruime plekken en veel verschillende velden. Door afscheiding niet het idee dat het zo groot is. Faciliteiten zijn prima, ondanks Corona prima geregeld.

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 4. 7,9

  Fijn verblijf en zo veel mogelijk aanpassingen gedaan zodat de kinderen toch leuk de animatie konden volgen en konden zwemmen.

  Mei 2020 -  verbleef in Stuuflodge Buur | 6 personen

 5. 9

  We hebben een prima verblijf gehad. Mooie accommodatie en voldoende activiteiten ondanks de corona-crisis. Echt weer even kunnen ontspannen.

  Mei 2020 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

 6. 8,8

  Super!, ondanks de corona tijd hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Zo fijn om toch gebruik te kunnen maken van het zwembad. Personeel heeft goed nagedacht om het voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. Broodjes service, supermarkt die open was... Erg prettig. En een super schone accomodatie!

  Mei 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

 7. 9

  Erg fijn Mooie overzichtelijke camping, grote veldjes daardoor veel ruimte bij de caravan. Animatie erg leuk, goed aandacht voor Corona maatregelen. Complimenten!

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

 8. 10

  We hebben ontzettend genoten! Van begin tot eind. Huisje was keurig en van alle gemakken voorzien. Bedden ook super. Prima geslapen. Ondanks de huidige situatie was alles top geregeld en heeft onze dochter de tijd van haar leven gehad. Het animatieteam is echt super goed en leuk. Niets dan lof!

  Mei 2020 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

 9. 9

  Ondanks de coronatijd is ons verblijf toch mooi geweest ruime plaatsen en mooi schoon privé sanitair en het personeel is vriendelijk en bij vragen wordt er gelijk actie ondernomen

  Mei 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

 10. 8,3

  Ontspannen vakantie gehad, kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad en de speeltuintjes. Leuke animatie.

  Mei 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen