Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2271 beoordelingen
  1. 8,5

    Gezellig, leuk animatie team voor de kleine kinderen

    Juni 2021 -  verbleef in Stuuflodge Buur | 6 personen

  2. 8,9

    Wij vonden alles leuk, zoals op de site vermeld staat zo is het ook!

    Juni 2021 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

  3. 8,8

    Dat er op elk speeltje een speelstoestel was De animatie voor de kids, mijn dochter van 3 jaar is gek op cobus

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  4. 9,8

    Wij vinden de plek gezelligheid en omgeving prachtig. voor onze dochters geld dat ze het zwembad super vinden

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  5. 9

    Verblijf is als zeer prettig ervaren. Grote plek, vriendelijk personeel, veel voorzieningen, etc.

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  6. 8,5

    De vele speeltuintjes, de knutsel activiteiten, de presentjes die je krijgt bij het winkeltje, of bij een maaltijd, het zwembad, teveel om op te noemen. 😉

    Juni 2021 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  7. 9,3

    Wij hebben een superfijn week gehad op jullie luxe glamping. De accommodatie was perfect voor onze eerste kampeervakantie en van alle gemakken voorzien.

    Juni 2021 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  8. 9

    We hebben een hele leuke vakantie gehad. Hele mooie verzorgde ruim opgezette camping. Leuk zwembad en de Rheezerlodge was helemaal top! Leuke veldjes met speeltoestellen, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

    Juni 2021 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

  9. 9,4

    Heel leuk gehad. Het leukste is toch wel dat onze dochter heerlijk is vermaakt door entertainment ploeg. Onze dochter heeft genoten (en wij ouders daardoor ook 😊)en wilde meteen nadat we thuis waren alweer terug.

    Mei 2021 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  10. 8,9

    Het was wederom een geslaagde vakantie! Animatie was weer leuk evenals het zwembad.

    Juni 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen