Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2379 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

2379 beoordelingen
 1. 8

  prima kampeerdorp met uitstekende aanvullende voorzieningen, zoals speeltuin, zwembad, binnenspeelkasteel, winkel en eetgelegenheden.

  April 2019 -  verbleef in Kasteel Uylenburght | 10 personen

 2. 9,8

  Es war ein tolles Erlebnis, der Bungalow war wunderschön und von der Veranda aus konnten wir unseren Kindern beim Spielen auf den vielen Spielplätzen zusehen können.

  April 2019 -  verbleef in Vechtdallodge | 8 personen

 3. 8,4

  Ein sehr schöner Campingplatz mit toller Animation für Kinder. Auch in der Nebensaison. Lobenswert sind die niedrigen Preise von Pizzeria, Frittenbude und gerade Supermarkt. Dieser ist günstiger als die umliegenden Supermärkte.

  April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats | Huisdieren welkom

 4. 8

  Heel leuk!

  April 2019 -  verbleef in Verandalodge | 8 personen

 5. 8,7

  Heel erg fijn. Mooi gezellige lodge. Iets wat krappe slaakkamers. Maar heel fijn ruim veranda

  April 2019 -  verbleef in Vechtdallodge | 8 personen

 6. 8

  Heel goed

  April 2019 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

 7. 9,7

  De Zandstuve is een fantastisch park. Alle faciliteiten zien er super uit. De accommodatie top. In de Pizzeria en het Restaurant kun je heerlijk eten en drinken. Het personeel is erg vriendelijk! En dat de Zandstuve ook in het laagseizoen animatie voor de kids heeft, is geweldig! Wij komen zeker nog een keer terug en raden de Zandstuve zeker aan!

  April 2019 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

 8. 9

  Schön

  Maart 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 8,7

  We hebben enorm genoten van het prachtige huis/paleis! We vonden jullie erg gastvrij en de communicatie was duidelijk en prettig. Het huis was netjes en erg compleet. De jacuzzi was super! De serre en de open haard heel fijn. De kinderen hebben nog lekker kunnen zwemmen en spelen in het speelkasteel. Ze waren enthousiast! We hebben wat kleine tips achtergelaten bij de receptie, waar jullie wellicht nog iets aan hebben. Bedankt voor het fijne weekend. Het was in alle opzichten écht een kadootje!

  Maart 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Rheeze | 10 personen