Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2271 beoordelingen
  1. 9

    Helemaal super. Goede service! 1 bed was doorgezakt, werd binnen een uur een gloednieuw matras geregeld. Veel animatie, lekker knutselen en dansen. Fijn zwembad en super onderhoud op het park.

    Juni 2021 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

  2. 8,9

    We vonden de lodge luxe ingericht. We vonden de animatie voor de kinderen leuk.

    Juni 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

  3. 9

    Wij vonden het fantastisch. De binnenspeeltuin het theater en het prachtige zwembad waren favoriet.

    Juni 2021 -  verbleef in Toercaravan | 5 personen

  4. 8,4

    Sehr angenehm, mit Freunden dort gewesen, 4 Tage entspannt und die Kinder hatten ihren Spaß

    Juni 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

  5. 9,1

    Wir haben uns bei euch sehr wohl gefühlt .

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  6. 9,9

    Het was weer fantastisch! De kinderen hebben genoten van het zwembad, animatie en de gezelligheid op de camping!

    Juni 2021 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  7. 9,3

    We hebben een fantastisch weekend gehad, dat voelde als een week vakantie. De vrijheid die de kinderen hebben ervaren was eigenlijk het allerleukst. Ze konden hun eigen keuzes maken in activiteiten.

    Juni 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

  8. 10

    Es war eine sehr schöne, erholsame Zeit.

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  9. 10

    Es war eine sehr schöne, erlebnisreiche Zeit. Es hat uns super gefallen auf dem Campingplatz. Der Personal war sehr freundlich.

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  10. 8,8

    Sehr schöner Aufenthalt für Kinder

    Juni 2021 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen