Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1655 beoordelingen
  1. 8

    Prima, nog lekker rustig en zeer schoon sanitair

    Juli 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  2. 7,6

    Wij vonden de liggen van de rheerzerlodge erg mooi en veel overzicht met kleine kinderen . Mooie camping en veilig vooral

    Juli 2020 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

  3. 7,5

    Prima, annimatie voor de kids, speeltoestel op het veld

    Juli 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  4. 8,8

    Wij vonden het een stuversleuke camping. Voor de kids heel veel speelruimte. Op elk veldje is wel wat voor de kids

    Juli 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  5. 8,8

    We hebben een super leuke week gehad, zaten dicht bij het stuufplein wat super fijn was, de kinderen hebben zich geen moment verveeld en de animatie vonden ze zo leuk!

    Juli 2020 -  verbleef in Chalet Stiefje | 6 personen

  6. 8,1

    Fantastisch! Onze dichter van 3 heeft de week van haar leven gehad. Daardoor wij ook! De veldjes zijn gezellig ingericht waardoor er veel contact is tussen de kinderen en ouders. Het animatie programma sloot goed aan op haar, qua tijden (ivm middagslaapje) en interesse. Doordat alles zo goed geregeld was hebben wij als ouders ook heel goed onze rust kunnen pakken. Super fijn! We zijn veel mooie herinneringen rijker en keren zeker nog eens terug.

    Juli 2020 -  verbleef in Verandachalet | 6 personen

  7. 8,6

    Ten eerste waren we al blij bij aankomst omdat het huisje brandschoon was, erg fijn! En hier kan het vieze centerparks een voorbeeld aan nemen! Ten tweede waren alle medewerkers op het park allemaal even vriendelijk! Dat is ook belangrijk tijdens een verblijf. Ten derde hebben wij echt fantastisch gegeten in de pizzeria waar we ook eten van het restaurant konden bestellen.. de ossenhaas op een hot-stone was echt een super leuk concept en erg smaakvol! Daarom ook drie keer daar gegeten haha! Ten vierde heeft mijn kind het erg naar zijn zin gehad met het animatie team! Lieve leuke meiden!

    Juli 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 8 personen

  8. 8,4

    Wij hebben het fantastisch gehad! Het zwembad was echt geweldig! De mensen waren erg gezellig en relaxed.

    Juli 2020 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  9. 8,6

    Wij hebben het verblijf als zeer relaxed ervaren. Leuk vonden we de rust en de ruimte. Onze dochter natuurlijk het zwembad.

    Juni 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  10. 8,4

    Ontzettend leuk. Mooie accommodatie. Leuke animatie. Fijn veldje met speeltuintje. Heel kindvriendelijk.

    Juli 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen