Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1401 beoordelingen
  1. 8

    Goed

    April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

  2. 9

    Schöner Campingplatz

    April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  3. 8,5

    Alles in allem haben wir uns in den 8 Tagen sehr wohl gefühlt. Wir kommen sicherlich wieder.

    April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats | Huisdieren welkom

  4. 8,9

    Cool was sehr angenehm

    April 2019 -  verbleef in Berks Boshut | 4 personen

  5. 7,8

    Een heerlijke tijd, perfect afgestemd op de noden van ons gezin. Mooie accommodatie, nabijheid van speeltuintjes was super, mooi zwembad, vriendelijk personeel, leuk animatieprogramma. Onze verwachtingen zijn zelfs overtroffen. Bedankt voor de leuke vakantie!

    April 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  6. 9,2

    Buitengewoon

    April 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  7. 8,7

    Ein tolles Animationsteam mit Marc und Dana,super die beiden Die Wanderung und die Schnitzeljagd tolle Ideen Das Schwimmbad war in der ersten Woche gefühlt wärmer Der Platz ist sehr,sehr sauber Die Indoorwelt ist etwas dunkel Die Fahrradwege um den Platz sind toll

    April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats | Huisdieren welkom

  8. 8

    Mooie camping, prima.

    April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

  9. 9,6

    Für unseren aller ersten Campingurlaub haben wir ihren Platz gewählt und sind mit der Entscheidung mehr als zufrieden. Wir konnten die Zeit sehr genießen und würden immer wieder zu Ihnen zurückkommen. Bitte machen Sie weiter so

    April 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

  10. 8

    prima kampeerdorp met uitstekende aanvullende voorzieningen, zoals speeltuin, zwembad, binnenspeelkasteel, winkel en eetgelegenheden.

    April 2019 -  verbleef in Kasteel Uylenburght | 10 personen