Ga jij ons versterken in de horeca? 👨‍🍳

Welkom! Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Op ons gezellige plein hebben we een breed aanbod aan aan horeca-afdelingen. Ons team is hecht, jong, werkt hard, maar geniet ook vollop! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Onze afdeling horeca is opzoek naar een assistent teamleider horeca. Iemand die pit heeft, problemen vandaag oplost in plaats van morgen. De vrijheid neemt te ontwikkelen en het team met enthousiasme kan triggeren om het beste in hunzelf naar boven te halen. Daarnaast herken je jezelf in de onderstaande punten.👇

 

Sfeerimpressie😄

 

✓ Je bent een echte horecatijger! Je ontwikkelt acties gedurende het gehele seizoen en zorgt ervoor dat deze acties zichtbaar zijn voor de gast. 
✓ Je bent een echte people manager. Je werkt in een jong team die jij weet te motiveren om hun werkzaamheden te doen. Jij zorgt voor de postieve sfeer in het team! 
✓ Je hebt ervaring met inkoop- en verkoop processen en kan goed omgaan met je laptop en telefoon. Ons bedrijf is op veel vlakken sterk geautomatiseerd. Hierdoor maken we processen gemakkelijker en hebben we meer tijd voor onze gast.
✓ Je bent analytisch en kan een goede inschatting maken wat er wel en niet gekocht of verkocht moet worden. 
✓ Je beschikt over stressbestendigheid en kan goed overzicht houden. Je bent in staat meerdere locaties te leiden en weet wanneer je waar moet zijn. 

Hebben we je al enthousiast gemaakt?!

Wij verwachten geen lange motivatiebrief. Stuur Jasper een doeltreffend appje door op onderstaande button te klikken. Vertel wat over jezelf en stuur ook een leuke foto mee. Liever mailen? Dat mag uiteraard ook. Mailen kan hier!

Solliciteer via Whatsapp!

Proef de sfeer! 😍

Wat ga jij allemaal doen?

Jij gaat je hier nooit vervelen. We hebben maar liefst vier locaties die jij gaat begeleiden. We beschikken over een echte pizzeria waar genoten wordt van verse pizza's die wij zelf kneden en beleggen. Daarnaast is er ook een afhaalpunt waar patat en snacks kunnen worden besteld.🍟Het is zelfs mogelijk dat we dit komen brengen bij de de kampeerplaatsen met onze bezorgfiest.🚴🏻In de zomer komt hier ook nog een burgerbar bij, waarin je heerlijke burgers kunt eten met echte oerfriet. Tot slot hebben we nog een super gezellig familierestaurant waarin heerlijke gerechten kunnen worden besteld met als uniek gerecht: 'steak on the stone!🥩' Kortom: geen dag is hetzelfde! 

Solliciteren?! Klik hier!

Wat bieden wij?

✓ Een goed salaris conform CAO.
✓ Vaste uren
✓ Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in ons bedrijf
✓ Goede gratis personeelsmaaltijden (ook vegetarisch indien gewenst).
✓ 
Een uitgebreide training en begeleiding tijdens je werkperiode.
✓ 
Reiskostenvergoeding. 
✓ 
Een platte en dynamische organisatie, we weten graag wie je bent en iedereen is makkelijk banaderbaar.
Een werkplek bij één van de top campings van het jaar.